Coaching

Als dochter van een tuinder weet ik: soms moet je snoeien om te groeien en tot bloei te komen.

Als coach begeleid ik je bij een proces naar duurzame verandering. Ik sta naast je, prikkel je met positief-kritische vragen, daag je uit dieper te gaan. Ik kijk en luister naar wat er nodig is, wat er echt speelt. Altijd doelgericht. Wat wil je bereiken? Waar word je gelukkig van? Wat houdt je tegen? En hoe kun je dan toch die eerste stap zetten? En die tweede? Waar houd ik je nog vast en vanaf waar loop je los?

Met welke vragen kun je bij mij terecht?

Algemene levensvragen, zoals:

Mijn leven is uit balans en ik weet niet hoe ik hier verandering in kan brengen

Ik loop vast en wil weer vooruit

Ik blijf hangen in patronen die ik graag zou willen verbreken

Ik heb het gevoel dat alles uit mijn handen glipt en wil zelf weer in regie komen

Ik heb het gevoel dat ik mij laat tegenhouden in mijn ambities

Of je wilt gewoon eens sparren over andere levensvragen of je loopbaan

En ook bij stress en burn-out klachten:

Sta jij ‘s ochtends al moe op? Lijkt het wel of je je werk nooit af krijgt? Zeg jij de ‘leuke dingen’ af omdat je er de energie niet meer voor hebt? Leef je toe naar dat ene moment dat je bij kunt tanken? Wacht niet tot je ziek thuis zit, ik help je graag een nieuwe, gezonde balans te vinden.

Particulieren coach ik op mijn (coronaproof) locatie in Utrecht, wandelend in (de nabije omgeving van) Utrecht of online.

In-company trajecten kunnen plaatsvinden op mijn (coronaproof) locatie in Utrecht, wandelend in een mooie omgeving naar keuze, op locatie in het bedrijf of online.

Tarieven per sessie (75 minuten)

Particulier: € 115,=, inclusief BTW

Bedrijven: Pakketprijs n.a.v. voorgesprek en intake. Prijzen zijn exclusief 21% BTW

Ik ben geregistreerd bij NOBCO, de nederlandse orde voor beroepscoaches. Ik volg als coach de door NOBCO opgestelde ethische gedragscode en de algemene voorwaarden.

“Je hebt me echt wakker geschud. Het was ook heel makkelijk om het met jou te delen. Dat breng jij toch echt wel.”

“Het waren fijne gesprekken. Het is vooral bewustwording geweest, dat ik zelf invloed heb op wat er gebeurt. En bijzonder dat dat door middel van eigenlijk vrij simpele interventies al gebeurt.”

“Ik heb veel meer rust en balans gekregen met thuiswerken.”

“Wat ik prettig aan Welmoed vind is dat ze echt luistert en op de juiste momenten inzichten verschaft. Dat doet ze niet door mij haar ideeën op te leggen maar door het stellen van de juiste vragen, zodat ik zelf tot die inzichten kan komen. Daarbij heeft ze gevoel voor humor en is ze gewoon aardig.”

“Ik had meteen een goed gevoel bij Welmoed. Mensen vertrouwen is niet mijn sterkste punt, maar ik voelde me uitgenodigd en gezien, twee belangrijke zaken voor mij.”