Teamtrainingen

Soms kun je niet precies onder woorden brengen wat er speelt in je team of organisatie. Maar dat er wat speelt, en dat dat als vervelend wordt ervaren, dat is duidelijk. Je ziet wel de gevolgen, maar wat ligt er nou eigenlijk onder? Waarom handelen we zoals we handelen? En hoe worden we weer een echt team, dat met elkaar duidelijk heeft waar we voor gaan?

Bij Groeizaam Trainingen kun je terecht voor (team)trainingen over diverse thema’s. De meeste trainingen ontwikkel ik op maat, in nauw overleg met de opdrachtgever. Zodat de trainingen zo goed mogelijk aansluiten bij het leerdoel én de samenstelling van jouw team. Ik ontwerp trainingen die teams laten groeien, die individuele teamleden beter laten wortelen. Actieve trainingen met plezier én diepgang.

Zoek je een training op het gebied van:

  • communicatie en feedback
  • samenwerking en teamdynamiek
  • werkgeluk en drijfveren
  • eigenaarschap
  • conflicthantering
  • vitaliteit en veerkracht
  • of een ander thema waar jullie echt mee aan de slag willen

Neem dan contact op om de mogelijkheden door te spreken.

Naast trainingen op maat bied ik ook een aantal vaste trainingen en trajecten aan. Alhoewel ook hier maatwerk natuurlijk altijd mogelijk is.

Het keurmerk van "Veilig trainen" van de Nederlandse Orde van Beroepstrainers (Nobtra)

Ik ben als trainer aangesloten bij de NOBTRA, de brancheorganisatie voor trainend Nederland. Ik volg als trainer de door NOBTRA opgestelde ethische gedragscode en het daaraan verbonden klachtenreglement.

Wat we heel positief ervaren hebben is dat we de gelegenheid kregen om dieper in te gaan op de thema’s die voor ons van belang waren. De training gaf ons inzicht, diepgang en enorm veel energie.”

Het was een mooie afwisseling tussen praten, doen, spel-achtige vormen, uitwisselen.”

de dag vloog om, het was zeker geen zit.”

Je volgt de dynamiek en ontwikkeling van de groep en past aan waar nodig.”

Mooi hoe de knelpunten naar boven werden gehaald. Ook mooi hoe je de koppeling maakte naar de theorieën over communicatie.”

Ik ga meer mijn grens aangeven. En meer, en eerder, feedback geven.”